Program

EFS-gården Höllviksstrand är en plats för vila, växt och meningsfulla möten. På sommaren bjuder vi in till sommargudstjänster, musikcafé, pysselverkstad, läger, konsertkvällar och bibeldagar. På hösten, vintern och våren bjuder vi in till regelbundna temakvällar, bön och retreater.  Kommande arrangemang kan du se här på sidan,  och även i vår evenemangskalender:

MÄSSA & MINGEL

Under våren öppnar vi vårt gårdskapell för ekumenisk nattvardsgudstjänst en gång i månaden. Efter mässa är det kvällsfika & gemenskap.

Torsdagen den 20 Februari kl 19.00 – 20.00

Denna torsdag är det Magnus Persson som håller i nattvard och andakt. Musik: Kristoffer Lignell & Claes Lindvall. Välkomna!

RETREAT UNDER FASTAN

27- 29 Mars

“STANNA UPP OCH BLI STILLA INFÖR GUD”

Ibland är det sunt att stanna upp och lägga undan mobil, dator och alla måsten. Fastan är en tid för att stilla bruset, rensa ut och skapa plats för det som ger oss kraft och liv. Välkommen till tre dagar i stillhet för att vila, rensa och reflektera. Vandra vid havet, läs en god bok eller helt enkelt sov ut. Du behöver inte anstränga dig, utan bara slappna av och ta emot av Guds goda.

Ledare håller i morgon-, lunch-, middags- och kvällsbön varje dag i kapellet. Varje dag  hålls det även en bibelmeditation, och det finns möjlighet för enskilda samtal. Känn dig fri att ta del av bönerytmen på gården, eller hitta din egen. Kapellet är öppet  för deltagare i Stilla dagar för egen andakt.

Retreaten inleds på torsdag eftermiddag kl 12.00 och avslutas på söndag kl 12.00. Pris för boende och mat: 1300 kr per person  och rum i enkelrum. Anmälan:  senast 20 mars,  till: info@hollviksstrand.se eller via telefon: 040 45 12 02

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar kring dagarna.