Program

EFS-gården Höllviksstrand är en plats för vila, växt och meningsfulla möten. På sommaren bjuder vi in till sommargudstjänster, musikcafé, pysselverkstad, läger, konsertkvällar och bibeldagar. På hösten, vintern och våren bjuder vi in till regelbundna temakvällar, bön och retreater.  Kommande arrangemang kan du se här på sidan,  och även i vår evenemangskalender:

VINTERTID PÅ HÖLLVIKSSTRAND

 

STILLA DAGAR I ADVENT

Onsdag – fredag 4-6 December

Immanuel Gud med oss… 

Välkommen till två dygn av vila och tystnad, där vi stannar upp och reflekterar över julens glädjebudskap och mysterium: Immanuel, Gud med oss. 

Maria Smeds, Kristoffer Lignell och Magnus Persson, kommer att vara med och hålla i olika delar av retreaten. Det hålls  morgon-, lunch-, middags- och kvällsbön varje dag i kapellet. Varje dag har vi även en bibelmeditation ni kan komma till om ni vill. Det finns även möjlighet till samtal. Kom in i den gemensamma bönerytmen, eller hitta din egen.

Kapellet är öppet hela dagarna för deltagare i Stilla dagar för egen andakt. Vandra vid havet, läs en god bok eller helt enkelt sov ut. Du behöver inte anstränga dig, utan bara slappna av och ta emot av Guds goda.

Pris för boende: 275kr per person per dygn i enkelrum

Pris för mat: 510kr samlat pris för full pension hela uppehållet.

Anmälan:  senast 1. december till: info@hollviksstrand.se eller via telefon: 040 45 12 02

ADVENTSMÄSSA

Snart är advent här. Advent, en tid av för-väntan och för- beredelse. Välkommen till en kväll där vi stannar upp, tillåter oss att stilla oss, lyssna på julens musik och reflekterar över julens budskap tillsammans! Efter mässan bjuder vi på Glögg & pepparkakor!