Läger, Retreat & inspiration

 

STILLA DAGAR PÅ HÖLLVIKSSTRAND

Från November till Februari  är Höllviksstrand inne i en lugn säsong, där både återhämtning men även förberedelserna står i främsta rummet. Detta präglar även vårt program. Hjärtligt välkomna till oss för några dagar av lugn och vila. 

RETREAT I ADVENT

Onsdag- fredag 4 – 6 december

Tid för andrum, återhämtning och vila…

Välkommen att stanna upp ett par dagar, mitt i alla julförberedelser för att hitta vila, lugn och tid för reflektion. Vi stannar upp och reflekterar över julens glädjebudskap och mysterium: Immanuel, Gud med oss.

Kristoffer Lignell och Maria Smeds håller i samlingar med tidebön och lovsång. 

Det hålls morgon-, lunch-, middags- och kvällsbön varje dag i kapellet. Varje dag har vi även en bibelmeditation ni kan komma till om ni vill. Det finns även möjlighet till samtal. Kom in i bönerytmen eller hitta din egen. Torsdag kväll har vi en adventsmässa med predikan och nattvard med Magnus Persson. Denna mässa är öppen för allmenheten.

Kapellet är öppet hela dagarna för deltagare i Stilla dagar för egen andakt. Vandra vid havet, läs en god bok eller helt enkelt sov ut. Du behöver inte anstränga dig, utan bara slappna av och ta emot av Guds goda.
Pris för boende: 275kr per person per dygn i enkelrum

Pris för mat: 510kr samlat pris för full pension hela uppehållet.

Anmälan:  senast 1. december  till:

Epost: info@hollviksstrand.se eller via Telefon: 040 45 12 02

ADVENTSMÄSSA

Torsdag 5 december kl 19.00

Snart är advent här. Advent, en tid av för-väntan och för- beredelse. Välkommen till en kväll där vi stannar upp, tillåter oss att stilla oss, lyssna på julens musik och reflekterar över julens budskap tillsammans! Efter mässan bjuder vi på glögg & pepparkakor

Välkommen till en mässa med julens budskap och musik i centrum.