Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VECKA 3 SOMMARKOMMUNITETEN Tema: Upptäcktsfärd i bönens värld.

augusti 1 kl 10:00 augusti 8 kl 14:00

Denna vecka gör vi en ”pilgrimsvandring” i bönens värld, där vi utforskar bönens väsen. Vad är bön egentligen? Varför ber vi?… hur kan vi be? Vad är skillnaden på trons bön, hjärtats bön, förbön, fri bön och tidebön?! Tillsammans kommer vi göra en resa i den världsvida kyrkans olika bönetraditioner och även utforska vårt eget bönespråk, och självklart kommer vi lära oss av mästaren själv genom att djupdyka i den bön som Jesus Kristus lärde oss att be: ”Herrens bön”

I år öppnar vi dörrarna till Sommarkommuniteten på Höllviksstrand. En bo- och bönegemenskap för dig mellan 16 – 28 år, där kost och logi ingår.

Vardagen i sommarkommuniteten består av tidebön, lovsång, praktiskt arbete, gemenskap, måltider, undervisning, vila (och självklart -massor med bad i havet och utflykter av olika slag!).

Du är välkommen att stanna 1 till 4 veckor mellan 18 juli och 15 augusti! Vi har endast 5 – 10 platser och antagning sker löpande genom anmälan och intervju.

OBS! Vi har redan deltagare från Sverige, USA, Holland och Indien, så delar av undervisningen kommer att vara på engelska. Är du nyfiken på att veta mer?! Maila oss på info@hollviksstrand.se så hör vi gärna av oss och berättar!