Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VECKA 1 SOMMARKOMMUNITETEN TEMA: Tro i kreativitetens- och skapandets värld; Teater, Musik, dans, poesi, målning/akvarell++

Välkomna till en vecka där vi utforskar olika kreativa sätt att uttrycka och leva ut vår tro. Inga förkunskaper krävs, men du får möjlighet att uttrycka dig, eller lära mer om; musik, teater, dans, måleri/skiss, kreativt skrivande mm.  

Lärare: Sandra Åhman, Linda Sandgren, Veronica Öjfelth, Miriam Petersson m.fl.

juli 18 kl 12:00 juli 25 kl 14:00

I år öppnar vi dörrarna till Sommarkommuniteten på Höllviksstrand. En bo- och bönegemenskap för dig mellan 16- 28 år, där kost och logi ingår.

Vardagen består av tidebön, lovsång, praktiskt arbete, gemenskap, måltider, undervisning, vila (och självklart -massor med bad i havet och utflykter av olika slag!).

Du är välkommen att stanna 1 till 4 veckor mellan 18 juli och 15 augusti! Vi har endast 5-10 platser och antagning sker löpande genom anmälan och intervju. 

OBS! Vi har redan deltagare från  Sverige, USA, Holland och Indien, så delar av undervisningen kommer att vara på engelska. Är du nyfiken på att veta mer?! Maila oss på info@hollviksstrand.se så hör vi gärna av oss och berättar!

Kost och logi ingår utan kostnad i vår sommarkommunitet