Kontakt

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS:

“Hej! Mitt namn är Veronica Öjfelth, och jag är gårdsföreståndare på Höllviksstrand. Vårt uppdrag som gård, är att skapa utrymme för  vila, växt och meningsfulla möten för både individer och grupper. Livet på Höllviksstrand präglas av sänkta axlar, knäppta händer och utsträckta armar.  Jag och min personal finns här för att se till att ni som kommer till gården har allt ni behöver under er vistelse hos oss, och min förhoppning är att ni skal känna er lika hemma här som vi gör! “

 Önskar du veta mer om gården, vårt program, våra uthyrningsmöjligheter eller vår förening? Kontakta oss via epost eller telefon, så berättar vi gärna!

ÖPPETTIDER LÅGSÄSONG: SEPTEMBER – MAJ 

Från den 1. september 2021 till 30. maj 2022 är gården öppen för gruppbokningar och stuguthyrning. Vi har även öppet i perioder för enskild eller gemensam retreat. Mer information kring detta finner ni under program och i vår evenemangskalender. 

OBS! Då vi har begränsad bemanning under vintern och våren, har vi även begränsade och oregelbundna kontorstider.  Vi läser mail regelbundet och lovar att återkommer till er så fort vi har möjlighet!

Vi ses på gården!

Epost: info@hollviksstrand.se

Telefon: 040 45 12 02

Adress: 

  • Besöksadress: Falsterbovägen 106, 23638 Höllviken
  • Postadress: Höllvikstrandsvägen 2, 23638 Höllviken

Önskar ni ge en gåva till gårdens ideella verksamhet är ni välkomna att ge på följande sätt:

  • Swish: 1231371525 (märk din inbetalning med gåva)
  • Bankgiro: 721- 0826 (Swedbank)

Du hittar oss även på: Följ oss på Instagram Följ oss på Twitter  Följ oss på Facebook. Följ oss gärna!